Maak een persoonlijk account aan

Wil je medebepalen hoe het nieuwbouwproject Elix en jouw woning eruit komt te zien? Hoe dit proces in zijn werk gaat, daarover vertellen we je graag meer tijdens onze informatieavond. Indien je voor deze bijeenkomst een uitnodiging wilt ontvangen, is het belangrijk dat je een account aanmaakt. 

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al je favoriete woningen bij elkaar
  • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
  • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
  • Alle documenten van je favoriete woning(en) bij elkaar

Alles op een rijtje

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen en wensenlijst beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in jouw account kun je de gegevens van je partner invullen.

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt.

Je klikt op het poppetje bovenin of op het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres.

Account

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen.

Inloggen maar!

Na het bevestigen van je account log je in. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Favoriete woningen op de wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Dit gaat heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Mijn account beheren

Na het inloggen kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen account? Maak er dan snel een aan.

Veel gestelde vragen over een persoonlijk account

Stel je vraag over het persoonlijke account

Meer weten? Veel gestelde vragen
Jouw huis financieren Bereid je voor