Woningen Elix toegewezen

29 september '20

Alle woningen in Elix zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Zet donderdagavond 15 oktober alvast in je agenda want dan staat de eerste werksessie gepland.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet.

Let op dit project wijkt af van een standaard nieuwbouwproject en daarom is de routing anders. Nadat je jouw optie hebt bevestigd is het de bedoeling dat je op de button 'ik heb voldoende informatie klikt' zodat wij de reserveringsovereenkomst voor je kunnen opmaken. Het is de bedoeling dat deze voor 15 oktober wordt getekend. Het stellen van vragen kan tijdens de eerste werksessie. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt opnieuw gekeken naar de inschrijvingen van de reservekandidaten. De makelaar neemt vervolgens contact op met de nieuwe optant. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen