Wonen in Elix en medeopdrachtgever worden van jouw woning?

25 juli '19

Wil je ook wonen in Elix en vind je het leuk om betrokken te worden bij de ontwikkeling van dit project? Dan hebben we goed nieuws! Nieuwbouwplan Elix komt er namelijk niet zonder jouw inbreng. En die van je medebewoners. Jullie bepalen samen hoe jullie gaan wonen in dit bosrijke stukje Kerckebosch, volgens het principe van mede-opdrachtgeverschap. 

Informatiebijeenkomst

Hoe dit proces exact in zijn werk gaat, daarover vertellen we je graag meer tijdens de informatieavond. Deze bijeenkomst vindt naar verwachting plaats in het vierde kwartaal van 2019. Indien je voor deze bijeenkomst een uitnodiging wilt ontvangen, is het belangrijk dat je een account aanmaakt. 

Hoe kom ik in aanmerking?

Maak allereerst een account aan, zodat we je kunnen uitnodigen voor de informatiebijeenkomst. Dit kan je doen door op de pagina woningaanbod jouw favoriete woningtype een hartje te geven en je NAW-gegevens achter te laten. Tijdens deze bijeenkomst wordt duidelijk hoe je straks in aanmerking komt voor een woning. Met een financiële check en een motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij in Elix wilt wonen, vergroot je bijvoorbeeld jouw kans. Maar we kijken ook hoe lang iemand staat ingeschreven als project belangstellende. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een Mijn Eigen Huis account aan te maken en jouw favoriete woning(en) een hartje te geven. 

Meer weten over de locatie? Kerckebosch Zeist
Wie ontwikkelt Elix? Visie