4 juni 2020

Webinar Elix

Op donderdag 4 juni van 19.00 - 20.00 uur organiseren we een inspirerende Elix webinar. Hier wil je zeker bij zijn. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Inspirerende spreker Maurice Beijk

27 mei '20

Tijdens het webinar zal Maurice Beijk van Rentmeester2050 een inspiratie talk houden over de mogelijkheden voor de toekomstige inrichting en gebruik van het gemeenschappelijk terrein van Elix. De webinar start om 19.00 uur en duurt een uur. Uiteraard is er ook genoeg tijd om vragen te stellen. We zullen volgende week de link en handleiding delen om deel te kunnen nemen aan de webinar. 

Sinds 1 mei 2018 is Maurice Rentmeester2050 bij ReintenInfra B.V. Vanuit deze positie zet Maurice zich in met zijn expertise om de duurzaamheid verder vorm te geven binnen de (infra)bouwbranche. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Natuurlijk als dirigent binnen het bedrijf voor een bewuste werkomgeving, maar vooral om toegevoegde waarde te brengen binnen de branche. Rentmeesterschap is voor Maurice het werken aan een schone wereld in 2050. Groen is gewoon doen, een betere wereld begint immers nu. Alvast meer weten over Maurice? Bezoek dan de inspirerende website www.rentmeester2050.nl.

Maurice
  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen