Rondleiding wijk Kerckebosch in Zeist

21 oktober '19

Wij willen graag SAMEN met jou een sustainble community realiseren. Hierbij hebben wij de thema’s DELEN, GEZONDHEID en NATUUR centraal gesteld. De eerste stap is wat ons betreft het persoonlijk contact. Daarom lijkt het ons leuk om je persoonlijk te ontmoeten tijdens een georganiseerde rondleiding in de vernieuwde woonwijk Kerckebosch waar ELIX in de toekomst ook onderdeel van uit gaat maken. Samen met de betrokkenen van de wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch en MIX Architecten bekijken we enkele gerealiseerde projecten in deze deelwijk van Zeist.

16 november 2019

Kom je ook?

Hierbij nodigen wij je uit om op zaterdag 16 november a.s. de rondleiding bij te wonen en elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Programma

10.45 uur – 11.00 uur Verzamelen bij het ontmoetingscentrum Binnenbos (Hoog Kanje 186 – Zeist)
11.00 uur – 13.00 uur Rondleiding door de wijk Kerckebosch (bij hoge opkomst in groepsverband)
13.00 uur – 14.00 uur Afsluiting met een drankje in het ontmoetingscentrum Binnenbos

Aanmelden

Om de organisatie goed te kunnen laten verlopen vernemen wij graag of je aanwezig bent en zo ja met hoeveel personen (maximaal 4 per gezin). Wanneer je gebruik wenst te maken van deze uitnodiging kan je een mail sturen aan: verkoop@bpd.nl. Graag in het onderwerp “Rondleiding ELIX” vermelden en je naam en het aantal personen. Wij kijken uit naar deze eerste ontmoeting.

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Wil je kans maken op een woning? Maak dan een account aan