Definitieve plattegronden online

15 juni '20

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van de 14 woningen in Elix Zeist. Zojuist hebben we de definitieve basis plattegronden per bouwnummer gepubliceerd op de website. Benieuwd naar de basis indeling van je favoriete tweekapper of een levensloopbestendige hoekwoning? Bekijk dan snel de basis plattegronden en maak je keuze!

Hoe deel jij je woning in?

Heb je al een woning op het oog, of hangt jouw keuze af van de indeling? Bij het woningaanbod zijn alle bouwnummers nu per verdieping voorzien van een plattegrond. Bekijk alle woonlagen en ruimtes van jouw favoriete woning(en). Je ziet in een oogopslag hoe groot ze zijn, dankzij de maatvoering die er bij staat. Uiteraard kan je door middel van extra woonmodules de woning straks vergroten of aanpassen naar jouw persoonlijke wensen.

Bekijk alle bouwnummers

Half juli in verkoop

Naar verwachting starten we half juli met de verkoop van de woningen in Elix. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur. Je ontvangt dan op de dag dat de verkoop start een e-mail om jouw 5 favoriete bouwnummers door te geven. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om vooraf een account aan te maken. Nog geen account? Maak er nu een aan.

Weet jij al welke woning je wilt? Bekijk de woningen
Jouw Mijn Eigen Huis-omgeving Maak nu een account aan