Informatieavond Elix druk bezocht

16 december '19

Op maandag 9 december was er in Elix informatieavond bij kasteel Kerckebosch. Het was een inspirerende bijeenkomst met veel belangstellenden. Kortom het was een succes! Tijdens de informatieavond hebben we o.a. een aantal stellingen de revue laten passeren en een presentatie laten zien met enkele verkavelingsvarianten. Heb je de bijeenkomst gemist? Download dan hier de presentatie. 

Ontwikkelingsplan

Op dit moment zijn we druk bezig met de afronding van het ontwikkelingsplan. Zodra dit plan definitief is zullen we dit delen op de website. Naar verwachting is het ontwikkelingsplan in het begin van het nieuwe jaar klaar.

Interesse? Maak een account aan!

Heb je interesse in een woning in Elix? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan en geef het woningtype van jouw voorkeur een hartje. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

  Download de presentatie
  Maak een account aan