Link Webinar Elix

2 juni '20

Maurice Beijk neemt je mee in de circulaire wereld van Elix. Klik op deze link om het verhaal van Maurice te horen, én om zelf direct vragen te kunnen stellen. Veel kijkplezier!

Deelnemen

De online webinar wordt via Microsoft Teams gestreamd. Kies voor ‘bekijken op het web’. Omdat we graag nu al online contact met elkaar leggen, vragen we je om je aan te melden. Zo leren wij de mensen die interesse hebben in de circulaire leefwijze van Elix al vast een beetje kennen. Aanmelden kan met een Microsoft account (o.a. live.com, outlook.com, hotmail.com). Kijk je liever anoniem? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt later nog een naam invullen.

Elix

Uitleg Live gebeurtenis

Na jouw keuze zie je een scherm met de melding 'Livegebeurtenis is nog niet gestart' Gedurende de online sessie heb je altijd de volgende functies beschikbaar:
- Pauzeer de gebeurtenis;
- Verhoog of verlaag het geluid wat je hoort;
- Verhoog de afspeelsnelheid of pas de kwaliteit van het beeld aan;
- Maximaliseer het scherm.

Heb je verder nog vragen of hulp nodig? Bekijk dan de volgende video instructie: Deelnemen Livegebeurtenis.
Je bent er nu klaar voor. Het is wachten tot de gebeurtenis van start gaat!

MS team

Vragen stellen tijdens de online sessie

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen middels het Vragen & Antwoord onderdeel. Dit staat rechts in beeld.

Belangrijk: Je kunt alleen berichten typen. De presentator en andere deelnemers zien je niet via een webcam en horen jou ook niet.

Aanbevolen
Hier staan alle vragen van kijkers die gedeeld zijn met iedereen. De moderator bepaalt of vragen voor iedereen zichtbaar zijn. Dit kan gefilterd worden op ‘meest recent’ of op ‘meest leuk gevonden’.

Mijn vragen
Hier staan alle vragen die jij als deelnemer gesteld hebt.

Een vraag stellen
Hier kun jij als kijker een vraag stellen. Je kunt je eigen naam invullen of de vraag als ‘anoniem’ plaatsen. Nadat je de tekst hebt getypt druk je op het Verzenden-icoontje. Het antwoord verschijnt vanzelf onder je vraag. Als je nog geen antwoord krijgt, worden er waarschijnlijk veel vragen gesteld. Laat je mailadres achter zodat we je vraag ook nog na afloop van de online sessie kunnen beantwoorden. 

1
  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen