Concept plattegronden per woningtype

24 april '20

We hebben de concept plattegronden per woningtype op de website geplaatst. Dit zijn basis plattegronden die je straks samen met de architect flexibel kan indelen. In deze plattegronden ontbreekt nu de maatvoering, deze wordt later toegevoegd. 

Woonmodules

De plattegronden die je nu ziet staan onder het woningaanbod op de website zijn nog helemaal naar eigen wens in te delen. Heb je bijvoorbeeld een bepaald woningtype op het oog, maar vind je de basis plattegrond te klein? Geen probleem! Je kiest gewoon een extra woonmodule om jouw toekomstige droomwoning te vergroten. Of wil je meer licht in huis? Dan kan je er voor kiezen extra ramen te plaatsen. En ook het verplaatsen van de trap, badkamer of keuken behoort tot de mogelijkheden. Jij bepaalt als kopers straks de indeling om er echt jouw droomwoning van te maken!

Basis en maximale plattegronden

Hieronder kan je de basis plattegronden bekijken van alle woningtypes. Je ziet eerst de begane grond van de hoekwoning, tussenwoningen en levensloopwoning. Gevolgd door de eerste verdieping en de tweede verdieping. En ook de plattegronden van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen zijn beschikbaar. 

  Planning bekijken
  Naar het woningaanbod