Bouwnummers Elix staan nu online

3 juni '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 14 woningen in Elix Zeist zijn in volle gang. Zo hebben we zojuist de bouwnummers van de basiswoningen met indicatieve prijzen online gezet. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Indicatieve prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Elix nog niet zijn vastgesteld, zijn er wel indicatieprijzen per bouwnummer bekend. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend.

Interesse? Schrijf je in!

Naar verwachting start half juli de verkoop van de woningen in Elix. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers