Elix Kerckebosch
Logo Logo

Webinar gemist?

Heb je het Webinar over de mogelijkheden voor de toekomstige inrichting en gebruik van het gemeenschappelijk terrein van Elix gemist? Je kunt deze terugkijken. Daarnaast geven we antwoord op een aantal gestelde vragen tijdens het webinar.

Lees verder

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 14 woningen in Elix Zeist zijn in volle gang. Zo hebben we zojuist de bouwnummers van de basiswoningen met indicatieve prijzen online gezet. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Lees verder

We leggen je graag uit hoe je aanstaande donderdag kunt deelnemen aan de Elix webinar. Lees je mee?

Lees verder

Eerder hebben we al conceptversies met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in Elix er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... De exterieur en interieur beelden zijn klaar! Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de beelden!

Lees verder

Op donderdag 4 juni van 19.00 - 20.00 uur organiseren we een webinar over de mogelijkheden voor de toekomstige inrichting en het gebruik van het gemeenschappelijk terrein van Elix. Hier wil je zeker bij zijn. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Lees verder

We hebben de concept plattegronden per woningtype op de website geplaatst. Dit zijn basis plattegronden die je straks samen met de architect flexibel kan indelen. Zo kan je bijvoorbeeld de woning vergroten of een extra raam plaatsen door te kiezen voor een extra woonmodule of de plaats van de trap, badkamer of keuken aanpassen. Jij bepaalt de indeling!

Lees verder

We vertellen je graag meer over de planning van Elix en laten je de ligging van de woningen zien aan de hand van de verkavelingskaart. Uiteraard wordt de verdere invulling van dit unieke plan besproken tijdens de werksessies.

Lees verder

Heb je het al gezien? De pagina Woningen is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

Lees verder

Jouw Elix ontwikkelplan

BPD wil de toekomstige kopers van de woningen in het project Elix al in een vroeg stadium van de planontwikkeling werven en selecteren, zodat zij binnen een aantal vooraf geformuleerde uitgangspunten, die in dit ontwikkelplan worden beschreven, actief kunnen meedenken en –besluiten over het project en over hun eigen woning daarbinnen.

Lees verder

Het plan krijgt steeds meer vorm. Nog even en we zijn klaar om in verkoop te gaan. De architect heeft enkele nieuwe sfeerbeelden gemaakt. Dit zijn nog geen definitieve beelden, maar wij worden er in ieder geval wel enthousiast van. Jij ook? Bekijk de beelden hier.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.