Elix Kerckebosch
Logo Logo

Op zaterdag 16 november staat er een rondleiding door Kerckecbosch Zeist gepland. Dit is tevens een mooi moment om elkaar beter te leren kennen. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan. Tevens willen we je vast vragen om maandag 9 december vrij te houden in je agenda voor een informatieavond over Elix.

Lees verder

Wij willen graag SAMEN met jou een sustainble community realiseren. De eerste stap is wat ons betreft het persoonlijk contact. Daarom lijkt het ons leuk om je persoonlijk te ontmoeten tijdens een georganiseerde rondleiding in de vernieuwde woonwijk Kerckebosch waar ELIX in de toekomst ook onderdeel van uit gaat maken. Kom je zaterdag 16 november ook?

Lees verder

Een passend logo voor Elix

Heb je het nieuwe logo van Elix al gezien? Het is een fris logo geworden met een knipoog naar de natuur. Zo lijkt het icoontje boven de tekst op een bloeiende bloem die uit gaat komen. Tevens past het qua kleurstelling goed bij de website en sluit het aan op de huisstijl van Kerckeboch Zeist. Wat vindt jij van het logo?

Lees verder

Wil je medebepalen hoe het nieuwbouwproject Elix en jouw woning eruit komt te zien? Dan is het goed om te weten dat je de kans op een woning vergroot wanneer je een financiële check laat doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Wil je ook wonen in Elix en vind je het leuk om betrokken te worden bij de ontwikkeling van dit project? Dan hebben we goed nieuws! Nieuwbouwplan Elix komt er namelijk niet zonder jouw inbreng. En die van je medebewoners. Jullie bepalen samen hoe jullie gaan wonen in dit bosrijke stukje Kerckebosch, volgens het principe van mede-opdrachtgeverschap.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.