Elix Kerckebosch
Logo Logo

Wie ontwikkelt Elix?

Nieuwbouwplan Elix komt er niet zonder jouw inbreng. En die van je medebewoners. Jullie bepalen samen hoe jullie gaan wonen in dit bosrijke stukje Kerckebosch, volgens het principe van mede-opdrachtgeverschap. 

Wat houdt mede-opdrachtgeverschap in?

Bij mede-opdrachtgeverschap ontwikkelen de toekomstige bewoners gezamenlijk met de initiatiefnemer (in dit geval BPD) hun eigen project ontwikkelen. Als deelnemer beslis je mee als opdrachtgever in de ontwikkeling van het project Elix en je eigen woning

Voor wie is wonen in Elix bij uitstek geschikt?

Als je wilt wonen met oog op een duurzame toekomst, dan ben je bij Elix aan het juiste adres. In dit project verbinden we toekomstige bewoners met elkaar die:
• samen met BPD en de andere kopers een woonmilieu willen creëren dat in verbinding staat met het bos;
• in architectuurstijl willen aansluiten op de natuurlijke omgeving;
• een hoog niveau van zelfvoorzienendheid in het wonen willen realiseren;
• circulair willen ontwikkelen, bouwen, inrichten en wonen;
• voorzieningen met elkaar willen delen (bijvoorbeeld een elektrische auto of fiets, een trampoline, een moestuin of natuurlijke zwemvijver).

1

Welke materialen staan ter beschikking?

1

Met een sterke focus op duurzaamheid worden de huizen in Elix gebouwd met FSC-hout als natuurlijk basismateriaal. Hoe het hout verwerkt wordt in de woningen laten we aan de toekomstige bewoners over. Hout is ideaal om te gebruiken als isolatiemateriaal. Daarnaast hebben de houtproducten een geluiddempende werking. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzonder aangenaam en behaaglijk woonklimaat.

Wat wordt er van je verwacht?

Als mede-opdrachtgever ben je op alle vlakken betrokken bij het ontwikkelen van het project Elix en jouw woning. Het realiseren van gestelde ambities - groen, tijdloos, zelfvoorzienend, circulair en delen - brengt daarnaast extra investeringen met zich mee (zowel in tijd als geld als energie). Samen met professionals ondersteunen we mede-opdrachtgevers zo goed mogelijk in het gezamenlijk ontwikkelen en bouwen. Neem contact op; we vertellen je graag meer over het mede-opdrachtgeverschap!

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.