Bereikbaarheid Elix

Nieuwbouwplan Elix is uitstekend bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Door de centrale ligging van Zeist in Nederland, dicht bij de snelwegen en met goede openbaar vervoersverbindingen, ben je snel op je bestemming. Centraler kun je haast niet wonen.

Op de elektrische deel fiets

Wanneer je op zo’n mooie natuurrijke locatie woont als Kerckebosch is het haast vanzelfsprekend om de fiets te pakken. Haal je de elektrische deel fiets uit de berging en geniet van de wind door je haren. Het centrum van Zeist bereik je in nog geen 10 minuten en voor prachtige routes over de Utrechtse Heuvelrug hoef je nooit ver.

Elektrische fiets
Elektrische deel auto

Met de elektrische deel auto

Elix ligt in de wijk Kerckebosch vlak bij de Prinses Margrietlaan. Via deze uitvalsweg draai je binnen 5 minuten de snelweg A12 op. En als je dat wilt, rijd je met de (elektrische) auto of een deelauto in nog geen 25 minuten naar hartje Utrecht. Of in zo’n 40 minuten naar Arnhem.

Pak de trein of de bus

Utrecht bereik je wellicht liever met het openbaar vervoer. In zo’n 5 minuten fietsen ben je op station Driebergen-Zeist. Vanaf daar is het een kwartiertje treinen naar Utrecht Centraal. Of net zo prettig: pak de bus vanaf de Prinses Margrietlaan, blijf lekker zitten en rijd in een ruim halfuur naar Utrecht Stad.

trein
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen
Meer weten over de locatiet? Kerckebosch Zeis